TOR
Jul 5th

Vedeževanje ...

Dandanašnji vam tempo življenja narekuje vse bolj zahtevno in konkurenčno poslovno okolje, redne obveznosti, ki jih morate namenjati družinskim in partnerskim odnosom, ukvarjanje z malenkostnimi in nepomembnimi stvarmi, ki vam zapolnjujejo vse bolj omejen in stagnirajoč vsakdan, a obenem se tudi vse pogosteje sprašujete, ali je resnično vse to, kar imam in kar počnem, tisto, kar me notranje zadovoljuje in vodi k tistemu, po čemer hrepeni in sanjari skorajda vsak izmed nas – to je sreči.

Vedeževanje se bo na vaši poklicni poti enostavno spopadlo z ovirami, ki vam jih pod noge z tako lahkotno zahrbtnostjo nastavljajo sodelavci in dvoličen šef, vedeževanje bo v partnerski zvezi razgalilo lastno in partnerjevo apatičnost ter nezadovoljstvo, vedeževanje bo prikazalo vaše otroke v čisto odtujeni luči, kot popolno nasprotje tistemu, za kar ste jih vzgajali in učili. Vedeževanje bo razkrilo neko obdobje, ki vam niti malo ni všeč, a ne veste in ne zmorete z polnimi jadri odriniti naprej, čeravno si tega zelo želite. Vedeževanje bo prineslo spremembe, spremembe na bolje, ki se je obenem bojite. Kaj pa če vam prihodnost ne prinese tistega, kar si želite? Kaj, če se stvari lahko samo še poslabšajo? Želite si potrditev, notranji mir, eno besedico, ki vam bo znala dati tisto notranjo moč, da storite prvi korak. Prvi korak k boljšemu življenju.

Vedeževanje vedno poraja dvom in vraževernost. A ne vemo, da so vse te naše težave rešljive. Skrivnost je v pravilnem vpogledu v prihodnost in pravih nasvetih. Vedeževanje ali jasnovidni vpogled v prihajajoče dogodke razkriva našo pot in dejanja, ki jih moramo storiti, da dosežemo tisto, kar si želimo – srečo v življenju. Vsaj enkrat lahko zaupate tistemu, čemer ste se vedno izogibali, to je vedeževanje , in s tem odpravite vse dvome, ki jih imate o sebi in svoji prihodnosti. Vedeževanje vas bo vodilo na vaši poti k sreči.


Podaj svoje mnenje